نشر الفنان المصري تامر حسني صورة عبر حسابه على تطبيق انستغرام أظهرت مجموعة من الأشخاص محمولة على أكتاف رجل واحد.
وأرفق تامر الرسمة برسالة قال فيها: "على دخلة شهر رمضان المبارك أحب أبدأ أشارك معاكم بعض المعاني الجميلة اللي بتعلمها في حياتي دي صورة عظيمة جداً حركت جوايا معنى جميل... تفتكروا لو اللي شايل كل الناس دي على ضهره لو حد من اللي شايلهم غلط فيه أو ظلمه أو حد سخنه وخلاه يقول كلام مش فيه أو شتمه حتى شتيمه صريحه…".
وتابع: " لو اللي شايل الناس دي كلها قرر يقوم و يقف و يرد عليه!! هيحصل إيه للناس دي كلها اللي ملهاش ذنب!!؟ أكيد هيقعوا و يتعوروا وهما ملهمش ذنب وخصوصاً إن اللي شايل الناس دي كلها هو شايلهم لإنه بيحبهم (...) هما فوق فا مش شايفين معاناة اللي شايل عشان كده ربنا بيدي الشخص المسؤل عن ناس كتير أو موظفين أو عيلة قوة تحمل وصبر وحكمة ورحمة مش عند حد وعشان كده ربنا بيباركله في مشواره اللي ماشيه (...)".
وختم: "وصف الرسول عليه الصلاة والسلام الرجل القوي الشديد باللي بيمسك نفسه عند الغضب مش اللي بيتخانق ويضرب يلا نبدأ الشهر بالتسامح والرحمة ورمضان كريم على الجميع".
واعتبر عدد من المتابعين ان هذه الرسالة موجهة إلى طليقته الفنانة المغربية بسمة بوسيل وذلك بعد التصريحات المُثيرة للجدل التي أطلقتها مؤخرا في حوار تلفزيوني أشارت فيه إلى معاناتها خلال زواجهما.
الكلمات الدالة
يتم قراءة الآن
-
لبنان الرسمي مُطالب بموقف حازم من تصريحات باراك جعجع: كلامه مسؤوليّة الحكومة والسلطات الرسميّة مُفاوضات غزة تترنح...حماس: وصلنا الى مرحلة صعبة
-
على برّاك أن يعتذر من الشعب اللبناني
-
باراك يقدّم العصا على الجزرة وعلامات استفهام حول تهديد وجود لبنان تصريحات المبعوث الأميركي تتناقض مع أجواء زيارته إلى بيروت 3 انواع للموقوفين والسجناء السوريين وتواصل لبناني سوري لمعالجة الملف
-
ليكن عون قائدًا للمسيحيين والمسلمين
الأكثر قراءة
عاجل 24/7
-
23:04
الرئيس الأوكراني فولوديمير زيلينسكي: ممتن للرئيس ترامب على استعداده لدعم حماية حياة شعبنا، والحرب مستمرة فقط بسبب رغبة بوتين في مواصلتها وإطالة أمدها.
-
23:03
وسائل إعلام "إسرائيلية": انتحار جندي في معسكر للجيش شمال "إسرائيل" وهو الجندي الثالث الذي ينتحر خلال 10 أيام.
-
23:02
إذاعة الجيش "الإسرائيلي" عن مصدر عسكري: الجنود الثلاثة من اللواء 401 قتلوا داخل دبابتهم في جباليا شمال قطاع غزة.
-
23:01
نتنياهو: هذا مساء صعب والشعب "الإسرائيلي" بأكمله ينعى المقاتلين من لواء المدرعات.
-
22:31
وزير الإعلام السوري: الوضع الحالي في السويداء سببه رفض بعض القوى التوصل إلى حل وسط يرضي الجميع، ومن أسباب الوضع الحالي في السويداء غياب سلطة الدولة.
-
22:29
وزير الإعلام السوري: عدم القدرة على ضبط الأوضاع الأمنية في السويداء أدى إلى ما نحن فيه الآن، وللأسف تابعنا في السويداء أصواتا تستنجد بأطراف خارجية وتطلب حماية دولية.
